181 dagar kvar!!

Fy sjutton vad jag längtar till det här! Ska nämligen på språkresa i sommar till både frankrike och england med bästaste Natalia, vi kan knappt vänta längre! Ingen tvekan om att det blir sommarens höjdpunkt, då vi bl.a. kommer shoppa oss tokiga i paris och känna oss som barn på disney land och sedan bära av till Jersey där vi ska bo hos en värdfamilj och gå i skola och dessutom lära oss att surfa!! Asså, hur grymt låter inte det?! Gäller bara att hålla ut i 181 dagar innan det bär av, wiiie!

Kommentarer:

1 Amanda:

Hej!

Amanda heter jag, och är en av de ansvariga på en helt ny svensk sida, kallad Picci.
Picci går ut på att man delar det som man blir inspirerad av, oavsett om det är citat eller heminredning och mode.
Man kan enkelt följa andra användare och se vad de gillar.

Vi söker just nu efter personer som bloggar och vill vara med om att skapa en sida där varje användare har möjlighet att påverka och ta fram innehållet.
Du behöver dock inte ha någon blogg eller hemsida alls, det går lika bra utan!
Vi letar därför efter personer som har intresse inom något av följande områden:

Arkitektur, Barn, Bilar & Motorcyklar, Bröllop, Citat, Dammode, Design, DIY & Hantverk, Djur, Film, Musik & Böcker, Fotografi, Hår & Skönhet, Hälsa & Fitness, Heminredning, Herrmode, Humor, Illustrationer & affischer, Kändisar, Konst, Mat & Dryck, Nördigt, Produkter, Resor & Evenemang, Sport, Tatueringar, Teknologi, Utomhus, Vetenskap & Natur

Oavsett vad du gillar, Mode, Smink eller Musik så är Picci en sida där du kan dela med dig av det du älskar till alla andra användare!

Just nu har vi 100st platser där vi släpper in personer - och det är de första 100 som får tillgång.
Alla andra får invänta tills vi släpper fler inbjudningar.

Om du vill ha en inbjudan, så skriver du in din mail på http://www.picci.se/invite och ansöker om en inbjudan, när du gjort detta så skall jag se till så du har tillgång direkt!

Mvh,
Amanda
Kundtjänstansvarig Picci.se

2 Felicia aveklew :

Gud vilken fin blogg!

Svar: Tusen tack! :D
Elin

3 ERIKA EDORSSON:

låter sjukt kul!

Kommentera här: