När det inte går att slita sig

Nu, äntligen, är jag modern med en lur som har touchskärm och appar! Bara några år efter alla andra... Men så tillslut är den här finisen min. Bortsett från det faktum att den nästan är tre gånger så stor som min gamla mobil (vilket får det att kännas som att gå runt med en liten fyrkantig tallrik nästan..) är jag helt in löööv i den här telefonen.
 
Efter en tänkt-att-plugga-kemi-dag hos Amanda igår kom jag hem sent och började överföra kamerabilder från datorn till mobilen (vill ju ha något roligt att se på när jag inte än har sim-kort eller internet i den). Sedan kunde jag inte på flera timmar slita mig från det. Gamla minnesvärda bilder som jag verkligen glömt bland alla filmapparna på datorn fanns det sorgligt många utav, det gick helt enkelt inte att bara stoppa någonstans, jag var tvungen att kolla igenom allt. Foton från flera år tillbaka väckte gamla minnen som jag aldrig vill glömma, som jag inte förrän igår såg är mer minnesvärda än vad jag tidigare trott. Som jag redan har skrivit idag; jag känner mig som en zombie, men ångrar inte för en sekund att jag satt uppe och bläddrade bland mapparna, skrattade för mig själv åt roliga bilder och längtade tillbaka till underbara stunder.
 
Så, när jag ändå har tilldelat ett helt inlägg åt min lur kan jag väl lika gärna passa på att fråga: Har ni några roliga app-tips?

Kommentarer:

1 Alice:

roligt att du är tillbaka :)
Instagram tycker jag är en jätteroligt app!

Kommentera här: