Nyårsafton


Idag går jag i min nya skjorta jag köpte i förrgår på Bikboks rea.
Har ni några nyårslöften? Jag har ett enda (än så länge), och det är att jag ska ge mig ut och resa någon stans i år, jag hoppas på en shoppingvecka i London eller något soligt ställe där jag bara kan vila ut, sola och skaffa en sådan snygg solbränna samt bada. Ser fram emot 2012, det kommer bli ett toppen år!

Gott nytt år alla!

Bruno Mars i blyerts

bruno mars, drawing, portrait, art, porträtt, ritad, tecknad, realistic, målad
tecknad med olika hårda och mjuka blyertspennor från 2h-9b, stomp och knådgummi

Åå jag vet att det tagit sån j*vla lång tid att få den här teckningen klar! Det var ju i höst som jag började på den, och så är den klar nu, precis innan nyår. Hur som helst, nu är det slutritat på denna och jag måste säga att det är en liten lättnad över att äntligen kunna släppa den och börja på något nytt. Nu vill jag köra hårt med promarkers ett tag, akvareller också, om jag hittar flyttlådan de fortfarande ligger i. Något roligt att starta 2012 med i så fall!

Dels så har jag inte haft så mycket tid eller ork till att rita under terminen på grund av allt skolrelaterat, så att det tagit så lång tid med porträttet. Men också för att Bruno Mars bilden blev en rätt stor utmaning, speciellt skjortan! Usch, den blev inte alls så jättesnygg! Iallafall visste jag utan tvekan var jag skulle sätta copyright stämpeln ;)
Så, vad tycker ni om resultatet?

min nya väska


Hej alla! Som ni vet så sa jag ju att jag skulle visa vad jag köpt i rean. Så här kommer reafynd nr1! Väskan är hur snygg som helst tycker jag. Köpt på sisters för halva priset vilket bara blev 199kr. Idag var jag med syrran och Natalia till globen där jag köpte ytterligare ett klädesplagg för reapis. En riktigt söt skjorta som jag funderat länge på att köpa. När jag då hittade den för halva priset slog jag till!

Förresten! Jag vet att många har önskat fler tecknartips och faktiskt så var det längesedan jag visade någon tutorial. Därför är det nu en på g. Denna handlar om hur jag tecknar mina porträtt. Jag ska försöka förklara så gott jag kan, hoppas ni kommer gilla den!