fler bilder från fotograferingen

Här kommer lite fler bilder från då jag och syrrorna var ute på fotorundan i det fina vädret. Nu är det verkligen stekhett om dagarna, men för drygt en vecka sen då jag tog dessa bilder så var det ofta mulet, regnigt.. ja trist, därför var det ett underbart väder den dagen eftersom solen var framme just då. Sen dess har den varit framme nästan varje dag, tummen upp för det! Kanske man kan få lite bränna nu... ?..

    
              


tonade bilder

Om jag måste sätta någon effekt som favorit så är det tonade bilder som troligen skulle stå högst på den listan just nu. Effekten blir alltid lika snygg, trots hur usla bilderna än sett ut innan! Tycker jag i alla fall. Men ibland passar det liksom inte in med toning, inte ens jag tycker det alltid. Som allt annat är det en smaksak, om man ens är för redigering i huvud taget. I alla fall så är toning något som är kul att hålla på och leka med och här är några foton som jag gjort effekten på.
Bilderna är från när jag och syrrorna var ute på en fotorunda här om dagen. Slutresultatet blev en rejäl filmapp på datorn...
Vad tycker ni om tonade biler?

Leonardo Dicaprio drawing... again

leonardo dicaprio art, drawing, portrait, black lead
Tyck inte att jag är tjatig med Leonardo tecknandet (har ju trots allt bara gjort två). Men jag kunde inte låta bli...
I vilket fall så blev jag stennöjd med denna. Verkligen en av de bästa blyerts teckningar jag gjort, och faktiskt den mest spontana. Att jag dessutom var tvungen att hitta på de flesta detaljer pga att bilden jag utgick ifrån var hemskt suddig tycker jag att det blir ett plus för den.  Ändå så tog det inte alls särskillt lång tid att få den klar, satt timmarna i streck i och för sig, men åtta timmar är väl inte så farligt? Jäklar nu lät det inte alls bra, har ju så klart ätit och gjort annat också, så i streck vore en lögn att säga att jag satt. Aja, en hel dag tog det att få den klar helt enkelt.

Hur tycker ni att den blev?