Happy new year!

Hallå sötisar! Precis som säkert många andra så håller jag på att fixa mig inför nyår. Åkte tidigt in till stan i morse med Sofia för att i panik och tvång hitta en nyårstopp eller klänning, kan man vara mer i sista sekund undrar jag haha? Men tillslut hittade jag ett sött linne från vero moda och matchade det med svarta jeans och ett par glittriga örhängen från förr. Ska snart iväg och träffa Emelie, får se vad vi ska hitta på. Men det blir nog att vi åker och röjer i stan och smäller fyrverkerier haha! Så länge får ni alla ha ett underbart slut på år 2012 och en toppenstart på det nya året, 2013!

181 dagar kvar!!

Fy sjutton vad jag längtar till det här! Ska nämligen på språkresa i sommar till både frankrike och england med bästaste Natalia, vi kan knappt vänta längre! Ingen tvekan om att det blir sommarens höjdpunkt, då vi bl.a. kommer shoppa oss tokiga i paris och känna oss som barn på disney land och sedan bära av till Jersey där vi ska bo hos en värdfamilj och gå i skola och dessutom lära oss att surfa!! Asså, hur grymt låter inte det?! Gäller bara att hålla ut i 181 dagar innan det bär av, wiiie!

Fredag

 
Hej finisar! Idag slog jag rekord med att vakna klockan nio och inte tolv på lovet, yeey! Det var tur det för efter en lång frukost i soffan med slö-tv-tittande bestämde jag mig för att jag kunde hinna förbi medis bibliotek innan jag skulle träffa Karro, när jag ändå var uppe liksom. Och jorrå det gjorde jag och fick med mig en bok (som jag btw nästan läst ut nu.. hehe, behövde lite lov-läsning) och hann punktligt till tc. Vi strosade runt på stan och tittade bl.a. förbi Åhlens, där jag blev kär i ett linne från ralph lauren och fick det för ett kappris. Karro gjorde ett väskfynd på guess och sedan bar vi iväg till McDonalds och köpte varsin standardglass, sundae i mitt hjärta haha, alltid värd den där tian.