Månadens teckning: En låt


Tillsammans med några andra kreativa bloggare (Sofie H, Maria, Sofie M och Lina) så kommer jag vid slutet av varje månad publicera en "månadens teckning" i ett litet projekt som vi håller på med. Denna månad så var temat "En låt" och här är min tolkning.
Inspirationen fick jag från låtens musikvideo där det ständigt dyker upp kassettband med bandet uppdraget som olika rörliga bilder. Jag tycker att låten är väldigt fin och med inspirationskällan "kassettband" så blev den här blyertsteckningen skapad. Vad tycker ni om resultatet och hur skulle ni tolka temat? Kan ni lista ut vilken låt det är? (Eller iof så avslöjar självaste motivets text en stor del)
För att inte behöva klura för mycket kan ni lyssna på låten här nedan!


Kolla in hur de andra har tolkat temat och bli inspirerad av deras bloggar!

LINA - SOFIE H - SOFIE M

J.B

Under förra veckan gjorde jag det här porträttet av justin Bieber. Det var en present till Amanda, en av mina närmsta vänner som nyligen fyllde år. Men vad hände med Bruno Mars då? Jo han är på gång, men den där videon som jag trodde youtube kunde ladda upp gick åt skogen, den hängde sig och jag orkade inte vänta flera dagar på att den skulle ladda färdigt. Så jag får ge den ett nytt försök vid ett senare tillfälle. Förresten så kommer mitt första bidrag till projektet dyka upp antingen ikväll eller imorgon är det planerat! Skrev ett inlägg om projektet tidigare som du kan läsa här.
Vad tycker ni om det här porträttet av J.B?
Justin Bieber drawing realistic portrait blyerts tecknad ritad målad svartvit black and white J.B porträtt painting
blyerts i olika hårdheter, stompf, sudd och knådgummi

H&M kollektion

Var precis inne på H&M's sida och hittade en kollektion från versace tillsammans med H&M som jag tycker var mycket rolig och kreativ. Den kommer att släppas den 17 november i utvalda butiker och online, innan dess så kan ni kika in på deras hemsida och kolla in hela kollektionen. Jag tycker det är roligt med kläder som sticker ut från mängden, men jag skulle aldrig våga gå i "för" mycket. Vad nu "för" mycket är kan man ju tycka olika om, hur som helst så är det roligt att H&M kommer med något nytt. Och hur coola är inte nitjackorna i den första bilden?

Kommentera och säg vad ni tycker om kollektionen! Skulle ni vela bära något av dessa plagg?