Bloggfunderingar och den lilla byrackan

Haha det syns verkligen hur Timmie tappade fokus ju fler bilder jag tog, så typiskt honom och hans dåliga tålamod om man inget godis har. Bilderna är tagna i sommras, då det var ljust och fint utomhus, saknar verkligen de rena, icke-leriga trottoarerna! Alltid är man tvungen att sätta skon i lera nu för tiden...


Haha vad tusan ska jag blogga om? Det har inte hänt något sedan sist jag bloggade. Ni dör säkert av tristess när ni läser mina tråkiga texter nu för tiden, tur att det finns ni som ändå håller kvar vid min blogg!

Eftersom att det knappt händer något roligt just nu (förutom skola och sådant tråååkigt) funderar jag på att knåpa ihop en lista. Ni vet säkert, så där som så många bloggare gör, alltså att skriva en lista på inläggsrubriker för ca tjugo inlägg och sedan göra inlägg utefter listan.

Tror ni det vore något roligt att se fram emot? I så fall kan ni önska/ ge idéer för vad ni vill att något inlägg ska handla om!

Första AdventCanon Eos 550D

Idag har jag ägnat nästan hela första advent till att stenhårt plugga SO, det var inte förrän på kvällen jag kopplade av med familjen och åt pepparkakor, drack julmust och tände ett ljus. Jag fotade en del också och tyckte det blev så fint med mjuka, lite ofokuserade bilder. Det gjorde så att ljuset i bilden endast framträdde, och vi säger att ljus är en av de största kännetecknen för första advent stämmning. Eller hur?

dotted shoesEn teckning som aldrig visats i bloggen mer än en liten titt inifrån min ritpärm. Jag ritade den i våras och blev inte alls nöjd, men nu mer tycker jag att den är helt okej. Det var så länge sedan jag målade och saknar det verkligen. Färger och penslar har legat nerpackade under flytten ett bra tag nu, så det ska bli riktigt kul att få måla när tid finns för det! Vi håller dessutom på att göra i ordning ett rum här hemma som bara ska vara till för måleri och verkstad. Det ska bli så kul att slå sig ner på en stol där och ägna timmar bara åt att måla och teckna, att bara låta fantasin flöda och inte tänka på annat!

Det ska bli så skönt med jullov!