Fråga mig något!


Nu kommer jag inte ha någon som helst tid att blogga de kommande fyra, fem dagarna. Imorgon är det så mycket att förbereda både för flytten och klassresepackningen. Vi ska alltså åka på klassresa nu i nian som vi kämpat ihop pengar till, ut och segla i skärgårn kommer vi göra nu på torsdag och komma hem söndag kväll. Hope it will be fun!

Alltså:
Ställ en eller flera frågor under tiden! Vore roligt att komma hem till en bunt frågor som jag ska försöka komma på fyndiga svar till. ;) Var så längesedan jag hade någon frågestund så är väl ändå dags nu. Fråga vad ni vill, vare sig det gäller tecknandet, foto, bloggdesign, mig eller vad ni nu kan komma på. Jag svarar på era frågor i ett enda inlägg sedan!

Fråga på!

never the end

Förlåt för sådan dålig uppdatering, min dator verkar vara lite paj och det är inte alls kul. Därför har jag inte kunnat blogga eller fixa i ordning bilderna från Twang, de kommer alltså lite senare. Jag måste skaffa någon fläckt eller vad tusan man har för att inte datorn ska överhettas, vilket den nu gör så fort jag sätter in en CD eller har flera program öppna samtidigt. Men nu är den ovanligt lugn och inte alls stressad för en gångs skull, duktig dator!
Jag har varit med Natalia idag efter skolan och kom hem för inte så länge sedan. Var as hungrig men nu är magen nöjd efter middagen som var en god pastasås. Det sista jag ska göra nu innan jag lägger mig är att ta en dusch och sedan sätta mig ner med en småtråkig bok som man tvingas läsa som svenskaläxa.Ok nog om vardagssnacket. Vad tycker ni om den här bilden då? Ritade den för ett par veckor sedan. Budskapet är öppet för fri tolkning. Själv tycker jag att film aldrig riktigt kan mätas med livet, livet har alltid konsekvenser som ger nya och så vidare. Varje val man än gör så påverkar det framtiden både på kort och lång sikt och det är ungefär något i den stilen jag syftar på. Men som sagt är det fritt fram med egen tolkning... när/vad tycker ni att slutet är?

Ulrik Munther album signing

Här är då bilderna jag lovade att lägga upp. Det blir bara bilderna från Bengans i detta inlägg, de jag tog då han spelade i Twang lägger jag upp imorgon för är sååå trött nu så att det känns som om jag kommer tuppa av vilken sekund som helst, klockan är snart tolv på natten, omg jag som skulle sova tidigt hade jag planerat. Btw så var det så himla roligt på hans signering igår! Först spelade han ju även där, för att sedan signera.
Både sveriges radio och star launge var där för att intervjua Ulrik och fansen. Mathilda fick en intervju av radion och vi alla tre blev filmade.