Kate Moss


Jag började för några dagar sedan på ett Kate Moss - porträtt.
Bilden jag ritar efter är ett av Vogues snyggaste omslag, tycker jag. Däremot kommer inte min bild bli exakt likadan.

Den här gången bryr jag mig inte mycket om detaljer eller nogrannhet. Det finns så många konstnärer som "bara kladdar lite" och får ihop något som är så jääädrans snyggt, som har den där konstnärliga känslan och som man aldrig kan kolla förlänge på. 

Något sådant vill jag också göra. Vet dock inte om den här bilden blir något sådant. Hur som helst skadar det ju inte att pröva något nytt.

Ett rosa tak över kungsträdgården

I år hade jag lovat mig själv att inte missa den vackra körsbärsblomningen i Kungsträdgården, för när de rosa blommorna täcker hela kungsträdgården som ett tak, då är det den finaste plats i Stockholm man kan komma till.

 Jag och Natalia gjorde precis som alla andra (verkligen!), drog fram kamerorna och fotade. Bilderna blev nästan likadana men ändå så härliga och den underbara lyckokänslan satt i under hela dagen. När det är så pass fint ute går det inte undgå att känna sommaren i luften.Finalisterna i fototävlingen!1. Diman 2. Claudia 3. Simon 4. Nicole 5. Micaela 6. Matilda


Alla hade ni skickat in riktigt fina bilder och det har varit så roligt att se varenda en! Men det är bara en som kan vinna och då valde jag dessa sex foton till final. Nu gäller det alltså för alla att rösta på favoriten (man behöver bara ange siffran, i en kommentar i detta inlägg). Man får endast rösta en gång per person/ip-nummer. Flest röster vinner tävlingen och en värdecheck hos tvspelsweb.se på 150kr.

Lycka till alla tävlande och glöm inte att rösta nu alla!

Röstningen är avslutad!