Fram med höstjackorna!

Nu när hösten är här är det dags att ha på sig de mysiga höstjackorna igen. Jag kommer att använda mina gamla jackor från tidigare år, plus tillskottet högst upp till vänster som är ny för i år!
 
fr v.
Zara, BikBok, BikBok, H&M, BikBok

Om jag har slutat rita?

 
Det har varit några som undrat över när jag ska visa vad jag ritar, så jag tänkte att det var dags nu. Jag vet inte om ni minns förra inlägget om den här teckningen? Men om ni gör det så ser ni kanske att jag inte har haft tid att rita så mycket mer på den här bilden, som föreställer Rihanna. Ansiktet och axeln är nog det enda jag har gjort sedan senast jag visade bilden på bloggen. Men ni ville ju se vad jag ritar, bättre än inget kanske? Tyvärr har jag inte alls lika mycket tid till att rita längre eftersom jag börjat gymnasiet, men när jag väl får den tiden över så ritar jag, såklart slutar jag inte med det intresset!

Vill tillbaka!

 
Jag kommer att fortsätta med Mallorca-inlägg enda fram till jul, känns det som. Det går inte att bara låta alla bilderna ligga i arkivet på datorn. Trots att det var flera veckor sedan vi var där har jag inte visat några bilder från staden Sóller ännu, som var så fin!
Den här bilden tog Sofia på mig nere vid stranden utanför vårat hotell. Alcudias stränder är av Mallorcas finaste, den här sträckte sig sju kilometer både åt höger och vänster om hotellet och hade utsikt mot grannön Menorca. Vill verkligen tillbaka till den där stranden!