Älska dig själv

Hittade den här listan från Hanna idag när jag kikade in på hennes blogg och tyckte att den var så fin och boostande, det är precis så man ska tänka om man har en dålig dag, för det har väl vi alla haft någon gång. Ville att den skulle finnas med i mitt arkiv, så att den även kan inspirera er läsare!

London snaart!

Ååå! Är så sjukt glad över att jag har så mycket roligt att se fram emot den här sommaren. Här i Sverige blir det förhoppningsvis massa sol, bad och konserter och senare i juni blir det den efterlängtade språkresan med bästa Natalia till Jersey och två nätter i paris. Inte nog med det, för ett tag sen bestämde jag och några kompisar att vi skulle åka till London och här om veckan genomförde vi alla bokningar för det. Ååå kan knappt vänta längre, London blev nästan en spontangrej men så himla roligt att det blir av!! Nu är det bara 37 dagar kvar innan jag och tjejerna sticker iväg och shoppar galet där! Ååå so craaazy feeling... love life!

3 pics

Tjabaa, uppdateringen har tyvärr inte varit den bästa på senaste tiden, sorry, men har haft så fullt upp. Försöker hinna med allt plugg i skolan, samtidigt som jag försöker hinna med att träffa vänner och ha roligt, det är ingen lätt match. Igår var jag iallafall efter skolan hemma hos Karolina med några kompisar. Vi hade filmkväll med snacks och pizza, sedan sent runt elva tiden badade vi i jacuzzin. Bland annat kollade vi på ett avsnitt prison break och 24, två serier som jag kom fram till att jag verkligen måste börja se! Runt två tiden åkte jag med Julia och Philip tunnelbanan hemmåt, haha blev riktigt trött! Så till idag, träffade Nina vid lunchtid och vi vandrade runt på söder i hopp om att få sommarjobb, hehe sent ute men hoppas kan man ju! När vi var klara för dagen med sökandet tog vi en fika på mysiga Baresso. Nu är jag hemma och försökte plugga men hamnade vid datorn... haha.. nä nu ska jag plugga.