Glajjor


Här är mina rayban inspirerade brillor jag använder till våren (och framöver för den delen). Köpta på bikbok för bara 79 kronor, även armbandet och skjortan kommer därifrån. Tro inte att jag tog mittenbilden så seriöst nu, trots att jag ser gravalvarlig ut hehe. Förresten, earth hour om fem minuter! Så nu är det dags att släcka lamporna och fram med ljusen. Dock kommer nog tvn vara på (vet att det är fel!!) men allt annat ska släckas ner och sedan blir det mys i soffan med film och chips.

Vårens blåaJag vet inte riktigt vad jag vill säga i detta inlägg. Kan börja med att jag under veckan varit runt i stan i stort sätt varje dag för att leta sommarjobb. Vill så gärna få något arbete under sommaren eftersom jag "bara" har Mallorcaresan planerad, och lite mer därtill. Annars så skulle ett sommarjobb sitta fint, har inget emot att tjäna lite pengar hehe.

Samtidigt som jag varit ute och letat jobb och sådant har nya möbler invigts i våran lägenhet. Både pappa och mamma har kämpat så flitigt med hur vi ska ha det med inredningen, rum fördelning och så vidare ända sedan vi flyttade hit. Nu tror jag att vi iallafall vet hur vi ska ha det framöver, och vad det verkar som blir det riktigt fint! Ska försöka snygga upp mitt rum till helgen. Både nytt skrivbord, en ny stol och garderob ska komma på plats. Plus en massa flyttlådor som fortfarande inte har blivit tömda ska till helgen bli det. För det är verkligen på tiden, det har nästan börjat kännas som en del av möbleringen att ha de fula bruna lådorna vid sängkanten. Hur som helst har de åtminstone varit till användning genom att agera bord till att dumpa läxorna på.

MikaelNågra av mina favoritbilder på Mikael från sommaren ser ni här ovan. Hade nästan glömt bor dem när jag för en vecka sedan återfann dem på nytt, i och med att jag klickade hem en prenumeration på Shoot Magazine och fick en gratis fotobok på köpet. Jag valde att göra en fotobok om Mikael (min lillebror) och började bläddra igenom alla filmapparna på datorn. Tillslut fick jag ihop en rätt fin fotobok, och väl levererad från posten så är den i fysisk form riktigt snygg och innehåller då så klart massor av härliga bilder från hans uppväxt. Några av bilderna var dessa ovanför.