Inför i sommar

Kollade precis på en massa tränings inspo och man blir så sjukt taggad på att träna och äta fräscht! Jag själv tränar på friskis och till sommaren.. oooh då vill jag vara riktigt vältränad, har gjort upp med några kompisar att vi ska bli riktigt viga också och målet är att kunna gå ner i spagat utan problems. Nu gäller det!

Saknar hav och stränder

Hur härligt vore det inte att ha en solresa planerad till påsklovet? Vill verkligen dra iväg bara, strunta i skola, pengar och sånt och bara lämna kalla, tråkiga Sverige och leva i lite lyx och värme. För sånt behöver man ibland, när det är för mycket stress och för många minusgrader. Är SÅ avis på er som åker iväg sådär... Men nänä, reality anropar, jag får fortsätta drömma och kolla tillbaka på sommarbilder och inte är väl det hel fel heller. Snart till våren vänder det ju, och i sommar då jävlar! Tagga tagga!!

Kör den nyttiga stilen

Alltså, jag förstår inte varför man kan vara emot frukostbilder på insta och bloggar osv. Blir själv bara så sugen när jag ser sånt att jag morgonen där på fixar en lite goare frukost än vanligt till mig själv. Det bästa är ju att det är så easy!! Som banan på grovt, mörkt bröd till exempel, gott till tusen (låter kanske asäckligt men nej, a big NO, världens bästa)!