Ritat

Sorry för låg uppdatering, men har inte haft lust att blogga. Men nu har jag det! Hade så ont i huvudet idag så jag låg i soffan och bara lyssnade på musik i låg volym. Det var rätt avslappnande, men nästa gång jag får huvudvärk ska jag testa med hörselskydd, så att det blir helt tyst inuti skallen! Kan vara bättre.?
Har hållit på och klottrat på denna teckning i några dagar lite då och då. Men nu får den vara klar. Det blev lite fattigt på skuggor, men men.
Tog bara ett foto på teckningen, så den blir ju lite suddig. Ska nog testa med scannern nån gång.
Älskar att färglägga med promarker pennor! Det blir så fint då! Ska nog skriva i ett inlägg om vilka jag använder, tipsar dem verkligen!

Söta vovven

Förlåt för att jag inte bloggat på ett tag, men har haft en hel del att göra tyvär. Men nu kommer det ett inlägg ;)
Här är en jätte söt bild på lilla Timmie som solar i morgonljuset. Han tycker alltid det är skönt att vara i solen! Även om han svettas så mycket så att han liknar en stekpanna.

Tänkte berätta en kul grej för alla som vill se mer om Timmie. Då är det bara att titta in på Familjehund.se/timmie så kommer ni till hans egen sida. Det är egentligen en tävling om titeln "åretsfamiljehund 2010" som hemsidan bygger på. Men det är ändå riktigt kul att läsa om olika raser och hundars liv där, skaffa hundvänner över hela landet dessutom.
Om ni har en hund och vill bli medlem är det bara att skapa ett konto. Om ni redan har gjort det skulle det vara jätte snällt om ni lägger en röst på Timmie!