Måndag, början på ännu en vecka...

De här bilderna på mig och sötnosen Natalia är tagna under de första snöiga dagarna. Nu är nog snötäcket det dubbla... Jaaa, när ska det sluta? ^^ Hoppas det blir liiite till, bara för att det är så kul med snö. Och så trist med brunlerig vinter.
Idag har det vart skola i alla fall, känner mig ju inte alls sjuk längre. Det var väl bara någon såndär snabbfeber.
Slutade lite extra tidigt idag för engelskan var inställd. Så traskade iväg till biblioteket för att låna fortsättningen på den absolut bästa boken i världen - reserverade den, men med 48pers i kö före mig... tråååk!! Efter det gick jag ut med älsklingen Timmie på promenad till ängen. Där kastade jag lite boll till honom och han fick en "bästa kompis" där... haha, de lekte så jätte bra! ♥
Nu sitter jag vid datorn och har alla läxor gjorda och inget jag behöver göra, har till och med lyckats ringa praon för att be om ett arbetsintyg som jag skulle fråga efter. Bockat från listan!
Ska se om jag kan teckna lite senare på en idé jag fått. Jag började igår på ett färgstarkt porträtt, men när allt gick som bäst märkte jag att jag inte hade rätta färgen för håret... suck.. så det blev ännu ett projekt som får vänta tills de rätta pennorna är köpta.

vita vinterbilder en tråkig dag

Sitter nu hemma och har suttit här hela dagen sen jag läst ut den absolut bästa boken som finns.... Trist. Ja, någon skola blev det då inte idag för mig. Eftersom jag fått värsta febern av den taskiga kylan utomhus. Har ingen energi alls, och det är bara frustrerande att inte orka göra nåt annat än att bara sitta vid datorn, det enklaste och lataste som finns...
Så jag passar då också på att publicera ett nytt inlägg. Sen så ska jag nog hitta på något roligare... men vad är roligt just nu? Måla lite kanske? Håller ju på med en målning jag har bestämt mig för ska bli klar på söndag. Annars hade jag tänkt städa och göra lite läxor som jag inte vill stressa med i sista sekund... men det känns ju bara för tråååkigt att hålla på med nu, i alla fall alternativet läxor :P

En annan sak jag har sysslat med idag är att fota lite "vintermotiv", det blev kassa bilder... Men jag lägger upp några här ändå.
Vill haaaaa! <3

Asså ååå vad jag har lust att åka till stan och shoppa massssoooorr!!
Nu har jag ju suttit och lekt me photoshop och några underbara kläder från gina tricot och bikbok. Detta skulle då vara min shoppinglista då ;) För kläder har jag sån lust att köpa! Nu när jag vart på praon (sista dagen var i fredags) så har jag verkligen inte haft någon som helst tid till att åka ut och shoppa. Så nu, efter ca tre veckor utan shopping, så vill jag ut till stan igen! Då ska jag leta reda på dessa plagg som jag hittat på internääätet. Se storlek och så. Men ganska mycket av de här får jag nog önska mig i julklapp! ;)
Men som helst just nu önskar jag verkligen att jag bara kunde sträcka mig in i skärmen och ta tag i alla dessa fina kläder och dra ut dem ur skärmen! Ååå om man bara kunde!.. Men, alla vet att något sånt är en aldeles för stor önskan för att gå i uppfyllelse, så just nu får jag nöja mig med att bara titta på dem och göra lite halvslarviga collage i photoshop...

Juste! Lyckans ost som jag är så hade jag vart sååå duktig på konsum att jag då i fredags fick shoppa allt jag ville ha ifrån konsum!! Utan att betala en enda krona! (..okej, allt jag ville ha upp till tvåhundra kronor då ;) )
Fatta att jag fick hem en hel del gott och bra! ^^