fotonbilderfotonbilder mooot papperskorgen!
Wow, titta vilket hår man kan få av att höja kontrasten lite ^^ Nu blev det inte samma råttfärg längre ;P
Haha, spännande att läsa om mitt hår va? x)
Redigerade lite bilder igår kväll (hehe natt kanske) medans jag dessutom var duktig nog att kasta och rensa bland tonvis av foton! Både suddiga och en massa bilder med likadant motiv.
Fick säkert ihop flera hundra bilder som hamnat i papperskorgen nu. Ändå är jag inte klar än! Det där var bara kamera bilderna, nu ska jag rensa igenom mobillfoto mappen också. Det värsta är att det kommer ta sån sjukt lång tid!!! Igår satt jag säkert i tre timmar tills ryggen knakade och huvudet nästan sprängdes av trötthet, ja till klockan elva satt jag. Allt för att jag är så seg när jag rensar bilder! Aja, jippi, ett jätte jobb.. men jag måste ta tag i det ändå, annars byggs bara bildmapparna upp upp upp...

Sen hoppas jag på att baka lite, göra kakor och julgodis. Men får se om det blir av. Kanske att jag inte kommer göra hela bildjobbet idag, för verkligen inte att jag tänker sitta här i tre timmar till!

H a n d s

 
Fortfarande in love with kontraster ;)
Gjorde om fotot till svartvitt lite snabbt nu för att få in något roligare än bara text i det här inlägget. Ja, för nu har det väl gått över gränsen på uppdateringen. Ni måste verkligen ha tröttnat på att se samma gamla inlägg från förra veckan när ni kikar in här? (hehe, ser det på statistiken som sjööönker!)
Hur som helst är det JULLOOOV nu! Skolavslutningen var idag och helt ledig tid framöver. Nice! Idag var jag även inne i stan med Amanda och köpte den sista julklappen. Nu behöver jag inte åka in till julruset i stan längre, haha, det krävdes att åka in många gånger till stan innan jag hittade allt. Hoppas bara alla här hemma blir nöjda över det fina jag köpt ^^ ..Men ändå, riktigt skönt att ha det överstökat nu! Nästa år kanske jag borde julhandla riktigt tidigt :P
Är det någon mer än jag som har julhandlat färdigt för i år? :)

work in progress...

Ser ni vem det är? Det hoppas jag ni gör... ;)
Jag har sen länge sen bestämt mig för att göra ett porträtt på snyggingen Taylor, men det var inte förrän i förra veckan som jag började. Och jisses va jag är nöjd med den än så länge! Men jag har ju det svåra kvar. Håret! Det måste vara något som är det absolut svåraste att teckna, har ingen aning om hur eller var jag ska börja med frillan. Inte heller kan jag låta den bara se ut så här, nu när jag kommit så långt... hoppas på att komma på något smidigt sätt att göra det hela på. Men jag kan ju inte inbilla mig ett bättre resultat än vad jag kan få det..

Har inte lyckats slita mig från datorn än, men borde nog göra det snart innan ögonen blir fyrkantiga ;P
Vet inte hur eller varför, men jag har blivit som besatt av sims3 nu. Haha, jag sitter väl mest och bygger hus. Men att ha varit ifrån det (tröttnat) i nästan ett år så har det nu blivit kul igen. Sims3 har ju dessutom så bra grafik att det blir som en annan liten värld man lever i när man spelar.... farligt farligt, för lätt är det att fastna i sims i timmar :P Är det någon annan här som spelar sims?