Nytt

De här shortsen... finns inte ord på hur perfekta de är! Sitter verkligen bra och är så snygga i modellen. Tror verkligen inte jag skulle hitta några bättre. Finns på Topshop för runt femhundralappen. Linnet från Hollister var så sött och dessutom på rea, så jag slog till. Haha, när man börjar köpa shorts och linnen är det ganska tydligt att man längtar till sommaren!

Stan idag

Först vill jag bara state the obvious, det verkar bli vår! Shit vilket härligt vårväder det var idag här i Stockholm, vädernördar lite men vad tusan man blir så mycket gladare när solen skiner! Träffade Karro och Nina i stan och vi gick runt överallt, jag köpte hem två supersnygga plagg (ska försöka fixa bild på dem imorn) och så köpte vi varsin mcflurry med brownie på donken, nya favvisen helt klart!

Arkitektur på Mallorca

Älskar verkligen gammal arkitektur. Det är finare, kreativare och har sin historia till skillnad från det moderna. Modernt är snyggt det också, men det är det gamla som jag verkligen fastnar för. På Mallorca är det fullt av gamla byggen, som de här ovan. Skulle lätt kunna bo där, typ som på första bilden med balkong och allt. Men vad jag mest lade märke till (förutom kablarna som hänger tvärs över från hus till hus riktigt diskret) var att fönsterluckorna var stängda på nästan vartända fönster mitt på sommaren... why?