Heej!!

Hej alla mina söta läsare! Har haft en kul eftermiddag på idrottsplatsen och spelade fotboll med Moa, Mathilda, Ellen, Ingrid, Amanda, det var kul!! Riktig mach alltså!! He he.
I går var jag inte på skolan, var sjuk och hemma :( men målade ändå påskägg!! Blev rätt nöjd, visar resultatet imorgon. PS: glöm inte "veckans blogg tävlingen" som pågår (inlägget här nedan)
Har hittat så fina kläder på kappahl och lindex!! visar ett par bilder här:
Cardigan - 80% Viskos,17% Polyamid,3% Elastan Leggings - 95% Bomull,5% ElastanJeansjacka - 98% Bomull,2% Elastan 
Ps: jeansen ser inte ut så här riktigt, de är MYCKET snyggare i verkligheten.

TÄVLING - Bli veckans blogg!!

Jag har nu bestämt mig för att göra en tävling för alla som har en blogg. bloggen får handla om vad som helst och du behöver naturligtvis inte va någon storbloggare.
Vinnaren utses i slutet av veckan eller i början av nästa och får då en länk till bloggen.
tävlingsregler: Du ska först skriva en komentar på detta inlägg. Du ska också i din blogg i vilket inlägg som helst skriva att du är med och tävlar om att bli veckans blogg hos ennelin.blogg.se

               
LYCKA TILL!!

cupcakes bakning... eller vad man kan kalla det som?

Tadaa!! Gjorde ett par cupcakes i alla fall, dom ser väl goda ut? He he, men man vet aldrig vad som kan dölja sig innuti! Allt gick åt skogen med toppingen! Gjorde en blandning av olika recept på internet, men ett RIKTIGT stort misstag var att ha i kakao! Det förstörde hela färgen och gjorde dem monstergröna och rödbruna! Usch vet inte om jag vågar smaka dem! Jag tog dessutom i aldeles för mycket karamellfärg. Försökte gömma dem indränkta i vispgrädde och chokladsås med ett gelé hallon på toppen.
Jaja, man lär sig av sina misstag, nu vet jag att jag ALDRIG ska ta i kakao i topping, om den inte ska vara brun då.


usch!! Fattar inte äns att jag tar upp den här bilden!


Ja då var det ju bara att diska och ställa allt i rätta igen, men jag slängde in allt i diskmaskinen. He he, tur att man har en sån!

Själva muffina blev i alla fall toppen bra! Nästa gång ska hela resultatet bli perfekt.
Ska äta lunch nu, sedan ska jag nog åka till globen och titta lite, Sofia ska köpa fiskar så vi ska titta lite på fiskar då.