By the sea

Bilder lånade av Maria

Fler bilder från Jersey dårå. Saknar att vara omgiven av det klarblå havet, höra fiskmåsarna och att känna havslukten var man än går. Vill så enormt mycket åka tillbaka snart, återuppleva alla minnen och göra allt som vi inte hann med senast. Vad vi gjorde vid havet iallafall, var bland annat paddle boarding (sista bilden). Under genomgången uppe på stranden var det lite pirrigt, vi hade ännu inte stått på någon slags surfbräda och dessutom var vi oförberedda på att vi ens skulle ut och paddla så ingen av oss hade tagit med sig badkläder. Skräcken för att råka ramla och bli tvungen att gå genomblöt till skolan var kollosal när vi stod och vänta på våran grupps tur. Sedan visade det sig vara hur simpelt som helst att lugnt paddla runt utan att ramla av, bara man var uppmärksam och kämpade mot vinden. Självklart är surfing mycket roligare, men paddle boarding var utan tvekan härligt det också, och VILKEN träningsvärk i armarna man fick!

St Brelade's beach

 
 
 
 
 
 
Ärligt talat är St Brelade's beach en av de bästa stränderna jag någonsin varit på. Fy sjutton vad jag saknar den där stranden, var så sugen på att hyra en vattenskoter också men det blev aldrig av. Skulle gärna velat prata mer med den snygga "James deckchair" också haha. Ett måste att åka tillbaka dit någon gång alltså!

You only get one shot, don't miss your chance to blow

Fotade lite självporträtt igår eftersom jag var så uttråkad och bara gjort nada hela dagen. Tänkte att jag lika gärna kunde rigga upp kamerastativet och lägga ner lite mer tid på självporträtten än vad jag brukar göra, hade ändå inget bättre för mig. Körde på en riktig ful-sminkning men tur nog syns det inte på bilderna hur fruktansvärt slarvig jag var med den, tack och lov haha.