Golden Bracelet


Armband-BikBok, Väska-Sisters, Ring-Glitter, Kofta-JC

Idag blir det att träna inför musikhistorieprovet på onsdag. Läskigt när man inte kan någonting och bara har två dagar kvar. Så, nu är det verkligen dags att träna in alla årtal och artister och alltsammans!
Idag ser jag iallafall ut så här, har på mig mitt nya armband som jag spanat efter länge. I lördags slog jag till och fick det för ynka tjugonio kronor, kap!

Barnvakt


Här är min lillebror Mikael och äter vofflor. Jag var idag barnvakt åt honom tillsammans med Sofia, då de andra åkte på bio och såg Tintin. Vi tog med honom till parken under dagen. Han är så himla gullig, av någon anledning är han helt fascinerad av tåg. När då tunnelbanan åkte förbi ett par gånger blev han så glad och ivrig. Ibland brukar han också säga "guka" när han ser ett tåg haha, ingen aning varför, men det kanske finns en likhet mellan tåg och gurka? ;)

Helg!


Jag har ingen aning om vad jag ska skriva men gör ett inlägg iallafall... det får bara rulla på helt enkelt.
Helger är så underbara, men de tar slut innan man fått nog av dem alldeles för fort. Ändå ser jag fram emot soffan, chips, cola och en bra film, såklart, helgens höjdpunkt liksom! Det är redan laddat med snacks på köksbänken, snart är det bara att hugga i! Kan passa på att tipsa om svt1s nya serie "äkta människor" som går på söndagar. Kollar så sällan på ettan, men den  här serien har verkligen börjat bra och handlar om framtidens robotar som fixar allt i vardagen och har mänskliga skepnader. Bland sveriges bättre serier helt klart och det är tydligt att den också har ett budskap bakom sig. Är det någon av er som har sett den, vad tycker ni?