Söta linnen


Det här är vad jag vill inköpa till min garderob till våren. Helt perfekt till sommaren då man får lite solbränna. Den i mitten är den största favoriten, älskar de virkade kanterna. Sååå fiint! Alla finns att köpa hos bikbok

Ut i vårvädret!


Så fint väder det är utomhus! Nu känner man verkligen att våren är på ingång så mycket sol som det är. Snön är så gott som borta dessutom. Idag ska jag iväg och hälsa på mina fina släktingar på söder för att fira alla födelsedagsbarn i februari. Kommer hem ikväll, då jag redan planerat soffa, tv och chips till någon bra film hhaha.

Rutig skjortaSåhär såg jag ut idag, skjorta från hollister och jeans från gina tricot. Jag hade även mina nya kilklackar från H&M.

Nu är det looov!! Som jag längtat! Nu ska jag inte göra något alls anknytet till skolarbeten. Ska bara slappa, vara med vänner, äta godis och se på TV haha. Seriöst, det är ungefär vad mitt sportlov kommer att gå ut på, och jag ser inget ont i det ;) Jag ska också få mitt rum färdigt nu på lovet har jag som mål. Jag ska köpa in nya möbler, sälja de gamla och göra mitt rum till mysigare och finare än vad det någonsin varit! (Hoppas man ju på iallafall).