Snart är det sommarlov!

Hahaha kunde inte bestämma mig åt vilket håll bilden såg bäst ut, så det blev uppochned helt enkelt! Just nu sitter jag och lyssnar en massa ed sheeran och ska snaaart försöka plugga lite, måste satsa nu sista veckan för nu är det inte lång tid kvar till det efterlängtade sommarlovet, tack och lov! Sitter barnvakt åt min tvååriga lillebror också. Haha jag tror att han har kommit på ett sätt att tigga choklad på. Han kom till mig och sa  "Elin jag vill ha en choklad... så att jag kan bli stor... som min mamma" och såg så himla glad och söt ut att jag inte kunde låta bli att ge honom en och säga något i stil med "åååh gulle så söööt du är", haha nu säger han det hela tiden...

Heey härlig dag!

Dagen började med att jag förvånadsvärt lyckades ta mig upp halv åtta på morgonen för att följa med Natalia på hennes tennisträning fram till tio. Sedan satt jag och chillade på min balkong till eftermiddagen hehe. Därefter åkte jag och träffade Emelie vid mariatorget, vi drog till tantolunden för fika och sol, hade supermysigt och pluspoäng till det fina vädret! Nu får man ta å hoppas på sommaren, för det ser lovande ut, hälsar vädermeterologen Elin haha.

Det där himla Mallorca nu igen

Då kom det lite Mallorcabilder nu igen men ni får ta och stå ut med att jag bombar min blogg med bilder därifrån. Kan ju inte slänga in allt i ett enda inlägg för det skulle ta år att bläddra igenom, så jag hoppas ni uppskattar inläggen trots att det kanske är lite tjatigt (men det tycker ni inte va ellerhur). Sedan å andra sidan så älskar jag det där himla Mallorca, det är så fruktansvärt vackert där! Allt från den gamla arkitekturen till det klarblåa vattnet och varma stränderna är vackert. Vore inte så fel om man träffade en snygg mallorcan och flyttade dit nån gång i livet, för det vore inte alls så fel att leva i paradiset varje dag!