Tjugonionde december och spotifylista

Har haft en riktig hemmakväll idag, druckit apelsinjuice och ätit chokladbollar och bara gottat mig framför datorn med en massa bra musik. Tjejerna sov hos mig igår och vi hade en himla underbar myskväll. Idag drog vi ut på stan och kollade mellandagsrean lite här och var. Har redan shoppat lite tidigare i veckan, tröjan jag har på mig på bilden till exempel är från h&m (dock inte rea) och blev en favorit på en gång.
 
Spotifylistan som går på repeat just nu. Lööv it!

En jul utan snö

Hej fina. Hoppas ni alla haft en underbar jul med nära och kära. Det har jag haft (och har, julen är ju på nåt sätt inte slut även såhär in på mellandagarna). Jag undrar är det bara jag eller känns julen konstigare och konstigare för varje år som går? Tycker det känns så märkligt, julen är inte alls som förr när man var liten. Själva dagen har egentligen sett likadan ut i stort sätt varje år, det är julmat, julmusik, kalle-anka, julklappar och känslor. Kanske är det just det som känns så konstigt, det blir som att uppleva samma dag flera gånger om men för varje gång är man lite äldre, lite klokare och har andra tankar och känslor. Man liksom kommer på sig själv med att vara annorlunda, olik sina tidigare jular. Det är just vid sånna här tillfällen man märker att man växer, som person.

Julen nalkas
Jag verkligen dölängtar till jullovet! Det ska bli så fruktansvärt härligt. Ska bara ta ett riktigt sånt där lat-lov hemma i Stockholm och mysa med vänner och familj. Åh herre vad ivrig jag är över att få sovmornar!