Ny bikini!

Köpte den här fina vs bikinin när jag var i London senast. Super snygg blå färg och sitter perfekt! Like it like it!! Kommer absolut använda den flitigt nu på sommaren!
 

Nu bär det av!

Nu bär det äntligen av! Kan inte fatta det riktigt fortfarande, har väntat ända sedan i höstas på det här och nu äntligen gäller det!! Om några timmar ska jag och Natalia sätta oss på flyget mot Paris, träffa massa nya människor och shoppa oss tokiga och bli galna i Disney Land!  Vi kommer ta del av en helt ny kultur i Jersey och bo hos en värdfamilj, lära oss surfa och ha så gryyymt roligt på våran språkresa!! HERE WE COME!!
 
Tror tyvärr inte att uppdateringen blir den bästa, men jag har några tidsinställda inlägg på g, så det kommer inte bli heelt dött under de kommande tre veckorna. Däremot kommer bloggen bombas av jersey-paris inlägg när jag kommer hem igen! Såå, säger väl hejdå så länge, kanske blir det lite uppdatering därifrån men är inte hundra på det. BYE SWEDEN!
 

Victoria's Secret

Nu står en massa underbara dofter från Victoria's Secret och pryder min byrå. Köpte med mig ett gäng från London, har inte riktigt bestämt mig för vilken som är min favorit då alla doftar så otroligt gott! Snygga färger och snygga flaskor dessutom, så självklart har min byrå blivit favorithörnan i mitt rum! Bredvid står också mina favoritklackar från Jeffrey Campbell!