Vårtecken


En av de saker som är fint med våren är alla snygga fotomotiv man får! Jag har under hela veckan försökt att slita mig från mina sysslor och ta mig en riktig fotorunda med kameran. Men det var inte förrän nu jag kunde ta turen.

Man kan nästan säga att jag hamnade i en helt annan värld, världen igenom kameralinsen. Ja, så ni kan nog förstå hur jag såg ut med kameran tryckt mot ansiktet hela tiden ;) Men jag antar att det är så man får se ut om man är galen i att ta bilder nu på våren.
Det är då inte bara jag som har hamnat i den världen heller. Nu när körsbärsblommorna stormar parkerna är det inte så ovanligt att se någon gå med ett kameraansikte, håller ni inte med om det?

Timmie var däremot lite störande ibland, särskilt när jag försökte fota blommor... hundar brukar ju vela göra sina behov just där ;)

foton tagna av mig med canon eos 550d

Nytt porträtt på gång


Jag har nog inte vart precis bäst på att uppdatera de senaste dagarna. Anledningen till det är att jag tillbringat halva veckan i skärgården utan någon som helst tillgång till dator eller internet.
Men också för att jag inte orkat med det, har inte kännt någon inspiration alls. Och inlägg som är helt tråkiga och utan inspiration är väl ingen mening med?

Jag har också grubblat en del på designen, kommer ingen vart alls. Tycker verkligen nu att den nya inte är bra. Får se när jag ändrar den... om jag nu orkar lägga ner massa timmar IGEN på en ny design :P

Okej nu har jag skrivit en massa som jag inte tror någon har nåt större instresse av ;) Men vad jag ville med det här inlägget var bara att visa det nya porträttet jag börjat på. Kan ni se vem det ska föreställa?

Ny design

Jag råkade halka in på att helt utan planering göra en ny design. Så här ser alltså resultatet  ut (tadaaa!!).
Däremot är jag inte helt nöjd med färgerna. Ser den inte lite väl vintrig ut? Antar att jag inte kommer kunna stå ut med den här så länge utan en varmare ton, men att ändra det nu orkar jag verkligen inte! Så det får va så här nu. ;)

Gamla


Nya


Vad tycker ni om den nya designen?