LeonardoDiCaprio


Efter långa kvällar på många timmar med denna  tillsammans med långa spellistor på spotify har dicaprio äntligen blivit klar. Den kunde blivit bättre om jag bara hade orkat lägga ner mer tid på håret. Men det är också det svåraste och mest tidskrävande, däremot var högerhanden kul att rita och det slutade med att jag höll på med bara den i två timmar (!!).

Nu gjorde i varje fall min kamera inte det rättvisa för bilden. Allt blev konstigt vridet och blänkigt, inte alls som den är i verkligheten. Och eftersom den är i så stort format så kunde scannern bara ta en fjärdedel av hela teckningen, så det kändes ju meningslöst att scanna.
Denna ritade jag till största delen med HB, 2B, 5B och 9B blyerts

Nu är den klar!


..Tror jag. Kanske att jag ska göra lite mer nogrant på håret, men men, va gör väl det!? Jag kan ändå inte få den perfekt och jag har slitit i timmar på att få den färdig så här långt. Så det får nog va ändå.
Slänger upp en snabbild nu och lägger upp en bättre imorgon.
Tjao!ökning på skohyllan!Får börja med att tacka för kameratipsen jag fick i förra inlägget, jag funderar faktiskt på en systemkamera just nu.. kanske en canon eos 550D? Är den bra?

Men tillbaks till detta inlägg! Igår var jag ute och shoppade och kom hem med ett par söta toppar och de här skorna, vad tycks?