Lilla Leia

Jag har ju lovat att lägga upp lite nytt som jag tecknat, har massor på gång och massor som glömts bort i lådor. (Om jag skulle räkna hur många papper jag förbrukat... skulle det kunna vara nära en halv miljon?.. eller mer??)
Nu ska jag ta tag i det jag glömt bort, som bara är påbörjat eller nästan färdigt. Jag kan säkert visa upp något riktigt gamalt också, om jag hittar något intressant. Det mesta jag ritar brukar oftast bara bli halvfärdigt, vilket är lite trist. Men inspirationen bara slocknar och ny inspiration kommer, som känns roligare att göra.

Denna gjorde jag för någon vecka sedan till Amanda. Det ska föreställa en welsh springer spaniel, och egentligen Amandas lilla Leia... men är inte riktigt helt hundra på att det blev så jätte likt.
Men även, för att nästan vara första gången jag ger mig in på att teckna en "verkligare" hund, så blev jag nog ändå nöjd med resultatet.

Maskerad kalas!

Känns riiiktigt skönt nu att ha höstlov! Från och med nu! Ser verkligen fram emot att inte behöva göra läxor, bara göra annat kul som jag annars inte haft tid för. För jävlar vad jag har pluggat de senaste veckorna!! Har till och med lyckats sitta fem timmar i sträck vissa dagar för att vi haft så mycket prov och läxor, såååå tror nog ni förstår varför jag vill ta det lungt nu. ;)
- En vecka fullständig ledighet (nästan)
- och sedan två veckor prao!

Haha, jag ska praoa på konsum i ca två veckor efter höstlovet dessutom, hoppas det blir kul, roligt med lite "variation" också.. inte bara va i skolan alltså.

Snart är det ju halloween, och imorrn så bär det kanske av till globen för att få tag på något att ha på sig på festen imorrn, vet verkligen inte va jag ska vara för läskig en! Men flickorna "M" har förbjudit oss att komma dit "oläskiga" ;) ...så när jag sökte efter lite "inspiration" på google, dök de här gulliga bilderna upp:

Haha, visst är de läskiga! Nää... otroligt söta! ♥
Tänkte välja ut några att visa på bloggen, men det blev lite för svårt ;)
Visst, kanske lite taskigt att klä dem så där, men jag kan ändå inte låta bli att tycka dom är söta! (Förhoppningsvis går de väl inte runt så här hela dagarna bara!) ..Iallafall så var dräkterna riktigt kreativa och roliga! (kanske nåt att försöka sig på att göra i syslöjden?.. roligt arbete skulle det nog bli ändå ;) )

Vilken är eran favorit?

söndag

Heeeejj!!

Nu sitter jag framför datan och lyssnar på spotify.
Var i stan igår med Amanda, köpte en vinterjacka... och mcDonalds mat ;) ..Haha
Är inte heeeelt hundra på om jag ska ha jackan... men jag tror det ändå. Var i stan igen idag för att leta skor, (kanske jacka), lite kläder, vantar m.m... men hittade verkligen iiiingenting!!
Ska se nu om jag hittar något på nätet ;)

Haha.. så mycket mer har jag inte att skriva! Jo, det blir lite bild-torka på bloggen, för min j*vla kamera är sååå duuum!! :P
Har lite ny tecknat som jag funderar på att lägga upp nån gång i veckan :) (Haha, kanske kan ersätta min dåliga bild-uppdatering lite?)

PUSSS till er! ♥