Ego och fika i stan

Tjeeenare, idag träffade jag Amanda och vi åkte till gamla stan för en fika på urban coffee, drack godaste chai latte och åt mackor med mozzarella och parmaskinka, hur gott som helst! Sedan tog vi en promenad till hötorget och hann precis in på sergel bion innan filmen började. Failade med att köpa biljetter till premiären av ego så det blev idag istället, och ja, den var verkligen bra. Kan inget annat än rekommendera den till er och hoppas på att ni ser den, för det är det värt!

Min onsdag

Hallåå babes! Idag har det varit en ganska lugn dag, som vanligt vaknade jag tidigt (himla svårt att vakna nu då jag fått en ny uuubermysig och mjuk säng♥, min förra var ju för tusan en sten) och var i skolan. Fick reda på mitt första mattebetyg för kurs 1c och blev överlycklig över att få ett B, trots att det gick så segt i början av terminen! Efter skolan drog jag direkt hem till min finis Natalia och bara snackade tills hon skulle iväg på tennis. Nu sitter jag hemma, tänker göra te och fixa något att äta. Sedan är det bara gossip girl och min säng som står på schemat för kvällen, som jag längtat!

Rihanna

Nu. Är. Den. Äntligen. Klaaaar! Yey! Uppdraget förklarar jag härmed slutfört, och lite småstolt får jag väl känna mig, jag lyckades ju få den färdig! Har suttit och ritat klart rihanna porträttet idag i ungefär två timmar. Ville verkligen dra de sista linjerna så att den kunde få bli Done med stort D någon gång, för det var ju faktiskt så länge sedan som under förra sommaren jag började med porträttet. Men dåså, nu vill jag börja med något nytt! Som alltså får bli mitt första nya projekt för iår.... hmm, vad ska det bli?