29 september

Ni skulle bara veta hur jobbigt det var att orientera idag under skolan i hellasgården. Jag hatar orientering! Men jag ska vara snäll mot er och inte rabbla upp en massa skolskit i inlägget om orientering och sådant. För så roligt skulle jag iallafall inte tycka det vore att läsa om mina skoldagar typ i varenda inlägg! Ni måste ju tröttna av att höra vad jag gör hela tiden. Ändå är det här min blogg och lite svårt är det att hålla sig ifrån skoltjat och "idag har jag gjort" fraser, så för att inte det ska bli för mycket sådant ska jag försöka bli bättre på att göra "intressanta" inlägg, hur man nu lyckas med det får jag se ;)

Till exempel så fotar jag nästan aldrig någon outfit bild. Så här är gårdagens outfit! Jackan är från BikBok, Crocker jeansen och nästan allt annat är från förra årets collektioner. Ändå är klackarna fortfarande stora favoriter! (Inte så himla snygga bilder precis, orkade inte vara så seriös hehe ;) )

 

blyertspennan är i farten igen

Fast än det inte är det så känns det som om jag inte har ritat på flera månader. Så vad jag i förrgår gjorde när jag kom fram till att jag inte hade någon brotskande läxa att göra var att dra fram pennorna och ritblocket och börja skissa upp ett porträtt. Kan ni förresten se vem det ska bli? Om ni kan det är ni riktigt duktiga! En ledtråd är att det ska bli huvudpersonen ur en mycket populär kärlekssaga som i höst ska ha premiär på bio. Usel på bra ledtrådar eller vad? ;)

Nu hoppas jag bara att den blir klar tillslut...

Ear cuff and Black feather

Har på senaste tiden sett att fler affärer har fått in de här ubersnygga örhängena som har earcuff. Jag tycker de är så himla coola! Smart idé för mig som inte har annat än det vanliga hålet på örsnibben. För någon vecka sedan hittade jag den här på Glitter i Globen. De har fler i butiken, men jag föll för den här allra först så den fick följa med hem. Kombinationen med svarta fjädrar är så fin mot det silvriga i smycket.

            


Ear cuff örhänge från glitter, kostade runt femtiolappen bara.